Over WP-Assistent

office-583839_1280
 

Wij helpen je aan de perfecte website

WP-Assistent helpt je met het realiseren van een website die past bij jou en bij jouw project. We beginnen met het inventariseren van je wensen. Wat wil je en waarom? Na dit gesprek hebben we een plan. Vervolgens gaan we beiden aan de slag. Jij gaat de teksten schrijven, plaatjes verzamelen en bepaalt wat er allemaal op moet komen te staan. WP-Assistent zorgt ervoor dat de website gereed is en richt hem voor je in. Tijdens de volgende bijeenkomst laten we zien hoe jij je website zelf kan bijhouden. Vervolgens maken we de website helemaal klaar voor gebruik.

Je kan het zo moeilijk of makkelijk maken voor jezelf als je zelf wil. Zo hebben we bijvoorbeeld professionele tekstschrijvers die je kunnen helpen bij de teksten zodat ze beter worden gevonden door zoekmachines. Of kunnen we je helpen bij het ontwerpen van een logo, mocht je die nog niet hebben. We kunnen je helpen met social media of misschien wil je een emailadres met de domeinnaam van je website?

Wij helpen je om jouw website up-to-date houden

Wij vinden het belangrijk dat je zelf kan beslissen wat je op je website zet en dit kan aanpassen wanneer je wil. Daarom leren wij je hoe jij je website kan bijhouden. Mocht je er dan toch niet uitkomen? Dan kan je ons altijd bellen met vragen. Daarnaast is er op onze blog antwoord te vinden op vragen die wij binnen krijgen. Want als één van onze klanten deze informatie nodig heeft, kunnen we die jou niet onthouden.

Service staat voorop

Websites kan je overal laten bouwen. WP-Assistent heeft als doel om jou te helpen jouw doel te bereiken. Daarom maken wij iets waar jij mee kan werken. Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan jouw business. Wanneer je vragen hebt krijg je altijd antwoord.